Barcelona
Ciutadella
Ferger til Menorca
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Barcelona til Ciutadella Ferge

Barcelona Ciutadella fergeruten knytter Spania med Menorca og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 12 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 0 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 0 ganger Uke.

Det er 12 Uke overfarter på Barcelona Ciutadella overfarten mellom Spania og Menorca og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Barcelona til Ciutadella Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Spania til Menorca
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Barcelona til Ciutadella?

Fergetiden fra Barcelona til Ciutadella er omtrent 5h 19m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Barcelona og Ciutadella?

Det er 3 populære fergeoperatører for Barcelona til Ciutadella. Disse er
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Barcelona til Ciutadella?

Bestill ferger fra Barcelona til Ciutadella gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Barcelona til Ciutadella?

Avstanden mellom Barcelona til Ciutadella er omtrent 129 nautiske mil.

Barcelona Ciutadella Ferge anmeldelser

 • "Catering"

  Selv om jeg nøt turen på fergen, ville det ha vært bedre, hvis bar var forblitt åpen i lengre tid. Det var et godt utvalg av mat i kafeteriaen. En behagelig måte å reise på og håper på å kunne gjøre det igjen.

  'Jaume II' travelled on Jaume II

  Les mer Les mindre
 • "Ciutadella til Barcelona"

  Fergereise er aldri god med en svært sjøsyk mann, en svært forskrekket datter og to unge barn. Imidlertid kunne personalet på dette skipet ikke ha vært mer hjelpsomme, beroligende og vennlige. De fikk oss alle sammen til å føle oss sikker og ga oss gode råd. Takk til personalet – de var skjønne – ja, vi ga dem en advarsel om våre overnevnte problemer! Vi kan ikke kommenterer catering, vi brukte den ikke.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Les mer Les mindre
 • "Jaume I er en topp ferge!"

  Vi reiste på Jaume I fra Alcudia til Menorca. Vi seilte fra Alcudia i tiden og ankom til Menorca tidlig. Reisen var fantastisk! Det var galtt, mat og drikke var fremragende og personalet var vennlig og hjelpsomt. Jeg vil anbefale å reise på denne fergen.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.


Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestligen enden av den baleariske øy Menora og er øyas tidligere hovedstad. Byen har en viktig arkeologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er full av middelalderske gater, som er rydet med palasser, kirker og festninger. En av de mest markante bygningene er rådhuset, som ble bygget på stedet av et gammelt arabisk citadell. Nåtidens rådhus går bare tilbake til det 19. århundret, men har bevart noen rester fra sin primitive konstruksjon. På visse tidspunkter av året er det mulig å besøke noen av rommene på Palace of Salort.

Plassert bak rådhuset, er et utsiktspunkt, hvorfra det er en vakker utsikt over havnen. En kort avstand fra byen ligger deilige bukter og strender, og noen fjerntliggende fiskerbyer.


Barcelona til Ciutadella Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/07/2024 og 21.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Balearia 08:00 14:00 6 Timer Man
Balearia 16:30 20:00 3 timer 30 minutter Man, onsdag, Fri, Lør
Balearia 16:30 22:00 5 timer 30 minutter Tirsdag, Torsdag, Sol
Balearia 21:30 06:30 9 Timer Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.