Barcelona til Ciutadella Ferge

Barcelona Ciutadella fergeruten knytter Spania med Menorca og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 12 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Grandi Navi Veloci servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t.

Det er 13 Uke overfarter på Barcelona Ciutadella ruten mellom Spania og Menorca. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Barcelona - Ciutadella Fergeselskaper

  • Balearia
    • 12 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Ciutadella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Ciutadella ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestligen enden av den baleariske øy Menora og er øyas tidligere hovedstad. Byen har en viktig arkeologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er full av middelalderske gater, som er rydet med palasser, kirker og festninger. En av de mest markante bygningene er rådhuset, som ble bygget på stedet av et gammelt arabisk citadell. Nåtidens rådhus går bare tilbake til det 19. århundret, men har bevart noen rester fra sin primitive konstruksjon. På visse tidspunkter av året er det mulig å besøke noen av rommene på Palace of Salort.

Plassert bak rådhuset, er et utsiktspunkt, hvorfra det er en vakker utsikt over havnen. En kort avstand fra byen ligger deilige bukter og strender, og noen fjerntliggende fiskerbyer.