Barcelona til Mahon Ferge

Barcelona Mahon fergeruten knytter Spania med Menorca og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 45 minutter mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t.

Det er 14 Uke overfarter på Barcelona Mahon ruten mellom Spania og Menorca. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Barcelona - Mahon Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 6 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
    • Få pris
  • Trasmed GLE
    • 8 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Mahon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Mahon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske øya Mallorca, og byens blanding av gamle og nye bygninger er populær blant turister. Byens travle havn er et av verdens naturlige dyptvannshavner og strekker seg og litt innenlands. En populær attraksjon i byen er Museu de Menora, som er det største museet på øya og har utstillinger som forteller historien om øyas arkeologiske fortid og har verker av fin kunst. Også populær blant turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har fergeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastlandet. Det er også fergeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også ferger til Ciutadella.