Barcelona til Mahon Ferge

Barcelona Mahon fergeruten knytter Spania med Menorca og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Trasmediterranea seiler opp til 6 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 3 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 8 ganger Uke.

Det er 17 Uke overfarter på Barcelona Mahon overfarten mellom Spania og Menorca og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Barcelona - Mahon Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • 6 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 3 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 8 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Mahon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Mahon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Mahon Ferge anmeldelser

 • "God tur"

  Booket denne ferger, etter å være blitt sivktet av et rivaliserende selskap som avlyste med 24 timers varsel. Ren lugar, fremragende mat. Vil helt sikkert bruke dette selskapet og ruten igjen.

  'Anonym' reiste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Nattfergen var fin, lugaren var liten, men tilstrekkelig, og det var godt å kunne dusje. Det eneste problemet var temperaturen, lugaren var svært varm. Air kon ville ha gjort en stor forskjell.

  'Richard' reiste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona og Mahon med Trasmediterranea"

  Jeg reiste nylig i en lugar på nattefergen mellom Barcelona og Mahon med Trasmediterranea. Lugaren er grunnleggende, men ren og behagelig, og vil bestemt bruke denne servicen igjen.

  'Dean' reiste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur"

  En første klasse opplevelse fra start til slutt. Fra booking, havnepersonalet (både i Barcelona og Mahon) til besetningen om bord. Svært hjelpsomme.

  'Stephen' reiste på Barcelona Mahon ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske øya Mallorca, og byens blanding av gamle og nye bygninger er populær blant turister. Byens travle havn er et av verdens naturlige dyptvannshavner og strekker seg og litt innenlands. En populær attraksjon i byen er Museu de Menora, som er det største museet på øya og har utstillinger som forteller historien om øyas arkeologiske fortid og har verker av fin kunst. Også populær blant turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har fergeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastlandet. Det er også fergeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også ferger til Ciutadella.