Mallorca

Slik bookes ferger fra Mallorca til Menorca

Det er 3 fergeruter mellom Mallorca og Menorca med 38 avganger ukentlig. Corsica Ferries leverer 2 ruter, Alcudia til Ciutadella seiler 2 avganger ukentlig & Alcudia til Mahon omkring 2 ganger ukentlig. Balearia leverer 1 rute, Alcudia til Ciutadella som seiler 3 ganger daglig. Trasmediterranea leverer 2 ruter, Alcudia til Ciutadella seiler 12 avganger ukentlig & Palma til Mahon omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Mallorca til Menorca for å sjekke informasjon.

Mallorca Menorca kart

Trykk her for kart

Om Mallorca:

Mallorca er den største øya blant De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet. Hovedstaden er Palma, som også er hovedstaden i den selvstyrende øygruppen.

Mallorca er kjent for sine solrike strender, fantastiske landskap, vidunderlige fjell og mat fra Middelhavet, og velkommer omkring 10 millioner turister i året.

Det er et stort tilby av attraksjoner for enhver smak, slik at Mallorca er et spennende feriemål for alle.

Om Menorca:

Menorca er en øy i Middelhavet, øst for Mallorca. Øya er den nest største av Balearene etter Mallorca.

Menorca er en relativt rolig øy, vekk fra de pulserende nattscenene på nærliggende Ibiza og Mallorca, noe som gjør øya til et fantastisk reisemål for familier. Strendene på den vakre kystlinjen er generelt ikke for overfylte, bortsett fra høysesongen i de første uker i august.