Palma til Valencia Ferge

Palma Valencia fergeruten knytter Mallorca med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 13 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Palma Valencia overfarten mellom Mallorca og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Palma - Valencia Fergeselskaper

 • Balearia
  • 13 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Valencia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Valencia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.