Palma til Barcelona Ferge

Palma Barcelona fergeruten knytter Mallorca med Spania og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 7 ganger Uke, Trasmediterranea 10 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 8 ganger Uke.

Det er 32 Uke overfarter på Palma Barcelona overfarten mellom Mallorca og Spania og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Palma - Barcelona Fergeselskaper

 • Balearia
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 10 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 8 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Barcelona Ferge anmeldelser

 • "Tur"

  Selv om været ikke var for godt, var lugaren vår behagelig og lunsjen i restauranten var deilig.

  'Peter Worthington' reiste på Palma Barcelona ruten med Balearia på Visemar One

  Les mer Les mindre
 • "Mallorca Barcelona"

  Direct Ferries web side ikke virket mht betalingsdelen, så jeg måtte ringe til Direct Ferries DK avdeling og bestille billettene, da de ikke hadde mulighet for å fange min ugjennomførte bestilling, som jeg ellers hadde fått en reminder på via e-post. Så måtte DF gjøre bestillingen og jeg tror jeg betalte ekstra EUR 15 for dette. Selve fergen og overfarten var en veldig god opplevelse. Også maten var god. DF online system er en katastrofe. Det tar alltid svært lang tid å bestille og det er alltid problemer med betalingsdelen. F.eks. skal man skrive det navnet som står på ens kredittkort, men navnet mitt Karen Kirsten Henriksen, er det ikke plass til. Høyst besynderlig. Noen ganger lykkes det så å få lirket betalingen gjennom og andre ganger ikke. Jeg håper ikke jeg får bruk for DF i fremtiden – det har jeg simpelthen ikke tid og hormoner til.

  'Kirsten' reiste på Palma Barcelona ruten med Balearia på Visemar One

  Les mer Les mindre
 • "Vennlig, ren og effektiv"

  Ingen problemer, bortsett fra at vi ankom sent – men det var visst pga. det ville havet på vår tur. Med penere vær, er vi sikker på at det ville have vært behageligt hele veien.

  'Wayne' reiste på Palma Barcelona ruten med Balearia på Visemar One

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Barcelona"

  Skipet er rent og helt nytt, men jeg er nødt til å klage over utstigningen: det var bare omkring 7 personer uten bil om bord, som ble behandlet som annenklasses passasjerer, biler og lastebiler kom avsted først, noe som tok minst 45 minutter, før vi kunne komme av – i det fjerneste hjørnet av container havnen, en buss tok oss deretter til den faktiske terminalen. på grunn av dette, fløy mitt første gode inntrykk ut av vinduet.

  'Franz Dr.Luehr' reiste på Palma Barcelona ruten med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).