Alcudia til Barcelona Ferge

Alcudia Barcelona fergeruten knytter Mallorca med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 Timer mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t.

Det er 20 Uke overfarter på Alcudia Barcelona ruten mellom Mallorca og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alcudia - Barcelona Fergeselskaper

  • Balearia
    • 14 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris
  • Trasmed GLE
    • 6 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alcudia Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alcudia Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).