Trasmediterranea
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trasmediterranea

Trasmediterranea er et stort fergeselskap, som knytter den spanske havøya med Balearerne, Kanariøyene, de selvstyrte byene Ceuta og Melilla, samt Marokko og Algeriet i Nord-Afrika.

Trasmediterranea ble grunnlagt i 1917 og er det ledende fergeselspaet i Spania og ett av de største i Europa.

Trasmediterranea ble ervervet av Acciona i 2002, en av Spanias største virksomheter.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Trasmediterranea sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Trasmediterranea sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Trasmediterranea kundeanmeldelser

 • "Første gang men ikke siste."

  En meget behagelig opplevelse, selv uten lugar . Vi fant to solsenger og der ble vi. Solen skinte godt , men vi hadde med solkrem med høy faktor. Dette var nødvendig da solen tok enormt. Ellers hyggelig betjening og avslappende overfart til Palma, hvor vi ofte ferierer.

  Les mer Les mindre
 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme od dyre siden.

  Les mer Les mindre
 • "God lugar"

  Terminalen i Valencia var ren med en god restaurant, hvor vi spiste middag. Tjeneren var vidunderlig. Innsjekking var rask og lett, og vi fikk lov til å gå gjennom sikkerheten ca. en time før avgang, så da skipet seilte, sov vi allerede i lugaren vår. Lugaren var god og overfarten stille. VI sov lenge, så brukte ikke andre fasiliteter.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Booket denne ferger, etter å være blitt sivktet av et rivaliserende selskap som avlyste med 24 timers varsel. Ren lugar, fremragende mat. Vil helt sikkert bruke dette selskapet og ruten igjen.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.