Trasmediterranea

Trasmediterranea er et stort fergeselskap, som knytter den spanske havøya med Balearerne, Kanariøyene, de selvstyrte byene Ceuta og Melilla, samt Marokko og Algeriet i Nord-Afrika.

Trasmediterranea ble grunnlagt i 1917 og er det ledende fergeselspaet i Spania og ett av de største i Europa.

Trasmediterranea ble ervervet av Acciona i 2002, en av Spanias største virksomheter.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Trasmediterranea sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Trasmediterranea sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle Trasmediterranea ruter

Trasmediterranea kundeanmeldelser

 • "26 september 2014"

  Vi reiste ved lunsj tid. Selv om vi hadde et kort, så ville det ha vært praktisk med noen skilt nær katedralen til fergen. Ansatte var svært hjelpsomme og kompetente. Gode wifi områder. Været var varmt og solrikt, og det var mange mennesker som solbadet på de øverste dekkene – gode fasiliteter. Catering god, men ikke åpen lenge nok. Prisene er ytterst rimelige. Vår eneste klage er at dyr er tillatt i offentlige områder og lugarer. Det er kenneler om bord med diverse fasiliteter, slik at hundeeiere bør bruke disse. Vi har seilt på denne ruten i 3 år, og vil forhåpentlig fortsette med å seile på den i mange år.

  'Stephen' reiste med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Nattfergen var fin, lugaren var liten, men tilstrekkelig, og det var godt å kunne dusje. Det eneste problemet var temperaturen, lugaren var svært varm. Air kon ville ha gjort en stor forskjell.

  'Richard' reiste med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre
 • "Forferdelig tur"

  Utreisen var mer eller mindre okay. Fergen var rolig, men vi seilte over 1½ time sent fra Algeciras. Parkering er annonsert på hjemmesiden, men uten kort eller ytterligere detaljer. Når man er i selve havnene, er det vanskelig å navigere rundt i bilen. Maten er god, sitteplasser er behagelige og folk i alminnelighet er vennlige og hjelpsomme. Det var vår første tur, og vi visste ikke noe om hvordan det fungerte. Det er stort sett ingen skilt i havnen, ingen advarelser eller noe på fergen. På hjemmesiden står det, at Tanger Med er kort utenfor byen, men det er faktisk en 40 minutters tur med buss! Reisen tilbake til Spania var et helvete. Vi måtte vente to timer i kø ved sikkerhetskontrollen, 1½ time utenfor terminalen, før en buss tok oss til fergen. Etter endda 1½ times venting på fergen, seilte den endelig! Vi skulle være ankommet kl. 1:30, men ankom først kl.6:30!!!! Ta fergen fra Tarifa, men ta den IKKE fra Algeciras.

  'Anonym' reiste med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre
 • "Kom bare like gjennom det (Ibiza til Barcelona)"

  Skipet var sjokkerende – fra ødelagt solsenger til svært gamle og trøtte tepper, 1 lite bar uten fatøl, forvarmet snacker! Skipet er bare GAMMELT, GAMMELT, GAMMELT. Støy i lugar område fra enten air kondisjon eller vann system – mareritt. Det var en veldig trsit del av ferien, og for £500 en vei med mini buss, er det et totalt ripp off.... Overvei grundig om du vil bruke dette fergeselskapet!

  'Paul' reiste med Trasmediterranea på Murillo

  Les mer Les mindre