trasmediterranea_juan_j_sister

Juan J Sister

Drevet av TrasmediterraneaAlmeria Nador, Barcelona Ibiza, Barcelona Mahon, Ibiza Valencia & Malaga Melilla ruter

Om bord på Juan J. Sister finner du et stort utvalg av fasiliteter, som inkluderer lugarer, reservert sitteplasser, bar/kafeteria, a la carte og buffet restaurant, diskotek, lesestue, spillerom, tv rom, utendørs svømmebasseng med soldekk og WiFi.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av 2, 3 og 4 sengs lugarer om bord, samt sitteplasser i standard klasse salongen som også har tv.

Mat og drikke om bord

Det er nok spisesteder å velge imellom på Juan J. Sister. Det er en a la carte restaurant og en buffet restaurant med et stort utvalg av retter. Det er et utvalg av kaffe og forfriskende drinker på fergens bar/kafeteria og snack automater er tilgjengelige under hele overfarten.

Shopping om bord

Nyt noe shoppingbehandling om bord på Juan J. Sister i selvbetjeningsbutikken som er tollfri.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er et utendørs svømmebasseng og en solterrasse. Fergens WiFi forbindelse gir deg mulighet for å komme online mens om bord. Du kan spille kort eller brettspill i spillerommet, slappe av med en bok i lesesalen, se nyhetene i tv-stuen eller danse natten vekk på diskoteket.

Reisende med barn

Barn kan nyte det utendørs svømmebassenget når ledsaget av en ansvarlig voksne. Det er også et lekerom som kan holde de små underholdt under overfarten.

Tilgjengelighet

Fergen har lugarer og toaletter som er spesielt tilpasset med handikapfasiliteter, samt ramper for å gjøre det lettere å komme omkring. Hvis du har bruk for assistanse om bord, anbefaler vi at du informere oss om dette under bookingen for å sikre at behovene dine kan imøtekommes. Førerhunder reiser gratis.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Juan J Sister guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Juan J Sister anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!