trasmediterranea_las_palmas_de_gran_canaria

Las Palmas de Gran Canaria

Drevet av TrasmediterraneaAlgeciras Tangier Med, Almeria Ghazaouet & Almeria Nador ruter

Om bord på Las Palma de Gran Canaria ferge finner du lugarer, reservert sitteplasser, offentlig telefon, butikk, buffet restaurant og kafe/bar.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av 2, 3 og 4 sengs lugarer om bord, samt sitteplasser i standard klasse salongen som også har tv.

Mat og drikke om bord

Det er en buffet restaurant med et stort utvalg av retter og en daglig meny å velge imellom. Kaffe og forfriskende drinker kan nytes i Las Palmas de Gran Canaria kafebar. Det er også snack automater.

Shopping om bord

Las Palmas de Gran Canarias selvbetjeningsbutikk om bord byr på et utvalg av bøker, magasiner, godteri, leketøy og gaver.

Tilgjengelighet

Fergen har lugarer og toaletter som er spesielt tilpasset med handikapfasiliteter, samt ramper for å gjøre det lettere å komme omkring. Hvis du har bruk for assistanse om bord, anbefaler vi at du informere oss om dette under bookingen for å sikre at behovene dine kan imøtekommes. Førerhunder reiser gratis.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Las Palmas de Gran Canaria guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Las Palmas de Gran Canaria anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!