Formentera

Slik bookes ferger fra Formentera til Mallorca

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Formentera og Mallorca levert av 1 fergeselskap – Balearia. Formentera til Palma ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 3 timer 59 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Formentera Mallorca overfart mellom Formentera og Palma.

Formentera Mallorca kart

Trykk her for kart

Ferger fra Formentera til Mallorca

Om Formentera:

Formentera er den mindre og mer sørlige av de Baleariske Øyer i Spania.

Med en befolkning på bare 7000 og ingen lufthavn, er Formentera normalt roligere enn sine søsterøy Ibiza, inntil store mengder av turister ankommer i juli og august.

Formentera er kejnt for sine uberørte hvite sandstrender og krystallklare vann, og er et perfekt reisemål for dem som søker en avslappende ferie med solskinn og strand.

Om Mallorca:

Mallorca er en øy i Middelhavet, og den største av De Baleariske Øyer, som inkluderer Menorca, Ibiza og Formentera.

Mallorca er et populært reisemål, som har det hele; herlige strender og majestetiske fjell, historiske bygninger og kulturelle opplevelser. Uannset om du ønsker å besøke de vakre landhusene, de bemerkelsesverdige hulene eller slappe av på stranden, er Mallorca stedet.