Formentera til Palma Ferge

Formentera Palma fergeruten knytter Formentera med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 14 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Formentera Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Formentera - Palma Fergeselskaper

  • Balearia
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 14 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Formentera Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Formentera Palma ruten er for en bil og 1 passasjer.

Formentera Guide

Formentera er den minste øya i Pityuserne øygruppe, som omfatter Ibiza som hører til de større Baleariske øyer i Spania. Øya ligger omkring 6 km til den sørlige delen av Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øya har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strender, og for det faktumet at naken solbading er tillatt på de fleste strendene.

Selv om øya opprinnelig bare kunne nådde med ferge fra Ibiza, er turismen steget i de senere årene på grunn av ferger som nå seiler til øya fra det spanske fastlandet. Reisetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.