Ibiza

Slik bookes ferger fra Ibiza til Mallorca

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Ibiza og Mallorca levert av 4 fergeselskaper – Balearia, Grandi Navi Veloci, Trasmed GLE & Trasmediterranea. Ibiza til Palma ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Ibiza Mallorca overfart mellom Ibiza og Palma.

Ibiza Mallorca kart

Trykk her for kart

Ferger fra Ibiza til Mallorca

Om Ibiza:

Ibiza er et poplært reisemål, særlig på grunn av det legendariske nattelivet omkring Ibiza by.

Utover nattelivet, er Ibiza en øy med rustikk skjønnhet med mange Unesco verdensarvsområder. Øyas regjering forsøker nå å skape en mer kulturell og rolig scene ved å lage regler for regulering av nattklubber og hotell.

Om Mallorca:

Mallorca er en øy i Middelhavet, og den største av De Baleariske Øyer, som inkluderer Menorca, Ibiza og Formentera.

Mallorca er et populært reisemål, som har det hele; herlige strender og majestetiske fjell, historiske bygninger og kulturelle opplevelser. Uannset om du ønsker å besøke de vakre landhusene, de bemerkelsesverdige hulene eller slappe av på stranden, er Mallorca stedet.