Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Mallorca

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Spania til Mallorca. Det er 3 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Mahon til Alcudia & Palma, Denia til Palma , Valencia til Palma , Ibiza til Palma , Ciutadella til Alcudia , Barcelona til Alcudia & Palma, Formentera til Palma , Valencia til Palma , Ibiza til Palma , Ciutadella til Alcudia & Barcelona til Alcudia & Palma.

Den raskeste ruten mellom Spania og Mallorca er Ciutadella til Alcudia med en seiltid på ca. 1 time 14 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Spania Mallorca kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Mallorca:

Mallorca er en øy i Middelhavet, og den største av De Baleariske Øyer, som inkluderer Menorca, Ibiza og Formentera.

Mallorca er et populært reisemål, som har det hele; herlige strender og majestetiske fjell, historiske bygninger og kulturelle opplevelser. Uannset om du ønsker å besøke de vakre landhusene, de bemerkelsesverdige hulene eller slappe av på stranden, er Mallorca stedet.