Menorca

Slik bookes ferger fra Menorca til Mallorca

Det er 3 fergeruter mellom Menorca og Mallorca med 43 avganger ukentlig. Corsica Ferries leverer 1 rute, Ciutadella til Alcudia som seiler 1 gang ukenlig. Balearia leverer 1 rute, Ciutadella til Alcudia som seiler 4 ganger daglig. Trasmed GLE leverer 2 ruter, Mahon til Alcudia seiler 2 avganger ukentlig & Mahon til Palma omkring 1 gang ukenlig. Menorca Lines leverer 1 rute, Ciutadella til Alcudia som seiler 11 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Menorca til Mallorca for å sjekke informasjon.

Menorca Mallorca kart

Trykk her for kart

Ferger fra Menorca til Mallorca

Om Menorca:

Menorca er den nest største av De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet øst for Mallorca. Navnet Menorca betyr ”mindre øyer”, og stammer fra størrelsen dens i forhold til nærliggende øy Mallorca.

Menorca er den minst besøkte og mest rolige blant øygruppen. På tross av den lille størrelsen har Menorca det samme antall strender som Mallorca og Ibiza har til sammen.

Om Mallorca:

Mallorca er en øy i Middelhavet, og den største av De Baleariske Øyer, som inkluderer Menorca, Ibiza og Formentera.

Mallorca er et populært reisemål, som har det hele; herlige strender og majestetiske fjell, historiske bygninger og kulturelle opplevelser. Uannset om du ønsker å besøke de vakre landhusene, de bemerkelsesverdige hulene eller slappe av på stranden, er Mallorca stedet.