Toulon
Ile Rousse
Ferger til Korsika
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Toulon til Ile Rousse Ferge

Toulon Ile Rousse fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 30 minutter mens La Meridionale servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 Timer.

Det er 9 Uke overfarter på Toulon Ile Rousse ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Toulon til Ile Rousse?

Fergetiden fra Toulon til Ile Rousse er omtrent 8h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Toulon og Ile Rousse?

Det er 2 populære fergeoperatører for Toulon til Ile Rousse. Disse er
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Toulon til Ile Rousse?

Bestill ferger fra Toulon til Ile Rousse gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Toulon til Ile Rousse?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Toulon til Ile Rousse med
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Kan du ta med bilen din på fergen fra Toulon til Ile Rousse?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Toulon til Ile Rousse med
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Toulon til Ile Rousse?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Corsica Ferries

Hva er avstanden fra Toulon til Ile Rousse?

Avstanden mellom Toulon til Ile Rousse er omtrent 182 nautiske mil.

Toulon Ile Rousse Ferge anmeldelser

 • "Forsinkelse på retur"

  Ferjen var en time forsinket fra Bastia, men dette ble ikke forsøkt tatt inn igjen på overfarten til Nice. Kunne risikert å miste videre kommunikasjon fra Nice. Salg ombord er tydeligvis viktigere enn punktlighet.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Les mer Les mindre
 • "Flott ferjetur"

  Vi reiste, uten bil, fra Bastia til Nice. Og ferjeturen forløp uten problemer, flott logistikk ved innsjekk/ombordstigning og flott rulletrapp som gjorde det enkelt å komme seg inn/ut av båten med koffert. Vi hadde bestilt oss stoler, men syntes at det var litt kjedelig å sitte der uten utsikt, så vi satte oss i "selvbetjeningsrestauranten" Punktlig var også turen, så vi anløp i tråd med tidtabellen NICE.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig reise"

  Rimelig og behagelig måte å reise til Korsika på.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Les mer Les mindre

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike. Det er en stor fransk flåtebase og har derfor en stor militær havn, som er hjemstedet for den franske flåtens skip Charles De Gaulle, og resten av flåten. Toulons historie har sterke forbindelser til mange industrier, inkludert skipsbygning, vinfremstilling, papri, kort, sko, elektronisk utstyr og mer.

Toulons gamle bydel ligger mellom havnen, Boulevard de Strasbourg og Cours Lafayette, og er preget av smale gater, springvann og små torg.

Byens havn har to fergeterminaler og gode passasjerfasiliteter, som inkluderer kaféer, automater, en snakcbar, toaletter og parkeringsplasser. Det er fergeforbindelser til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse og Civitavecchia.


Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en vakker bukt i Balagne region på den nordvestlige delen av Korsika og har deilige hvite sandstrender. Byen er et av områdets beste steder å besøke og bortsett fra strendene dens, er den omgitt av vakre bretter og fjell. Gatene i den gamle byen er oppkalt etter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til å være plassert omkring byens sentrale torg, Place Paoli.

For den beste utsikten over byen, kan man gå nord til Ile de la Peitra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vakttårn, som er populær blant besøkender.

Landsbyen Monticello ligger tett på Ile Rousse, og her kan man finne oliventrær, sjarmerende små gater, gamle bygninger, imponerende hus, kapell, arkeologiske utgravninger og vandrestier. Landsbyen byr også på et av de vakreste utsiktspunktene på Korsika.


Toulon til Ile Rousse Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Corsica Ferries 07:30 15:00 7 timer 30 minutter Sol
Corsica Ferries 07:45 15:15 7 timer 30 minutter Tirsdag
La Meridionale 20:00 08:00 12 Timer onsdag, Fri, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.