Nice
Ile Rousse
Ferger til Korsika
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Nice til Ile Rousse Ferge

Nice Ile Rousse fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nice Ile Rousse fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Nice til Ile Rousse?

  Fergetiden fra Nice til Ile Rousse er omtrent 5h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Nice og Ile Rousse?

  Det er 1 fergeoperatører for Nice til Ile Rousse, og dette er
  • Corsica Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Nice til Ile Rousse?

  Bestill ferger fra Nice til Ile Rousse gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Nice til Ile Rousse?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Nice til Ile Rousse med
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Nice til Ile Rousse?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Nice til Ile Rousse med
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Nice til Ile Rousse?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Corsica Ferries
 • Hva er avstanden fra Nice til Ile Rousse?

  Avstanden mellom Nice til Ile Rousse er omtrent 117 nautiske mil.

Nice Ile Rousse Ferge anmeldelser

 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "100% tilfreds"

  Hver tur er en fornøyelse, takke være rensligheten, punktligheten og personalet. Personalet er salgssenteret er alltid svært hjelpsomme og høflige. Mange takk.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "Fin fergetur"

  Deilig fergeoverfart, det var masse av liggestoler på dekket. Ergerlig at det store kafeteriaen lukket tidlig – det hadde vi ikke vært oppmerksomme på. Det føles som svært lang tid, å skulle være ved fergen 1 ½ time før avgang. Livorno var svært dårligt merket i Bastia.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "Morgentur til Livorno"

  Punktlig avgang Alltid vennlig personale Froskost utvalg godt og velsmakende Litt sen ankomst

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre

Nice Guide

Den franske byen Nice ligger sørøst i landet ved Middelhavskysten. Det er den nest største byen i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, etter Marseille. I de siste årene har byen opplevd en økonomisk, kulturelt, kunstnerisk og arkitektonisk utvikling. Nice har vært et populært feriested i århundrer for turister, og er innen kjøre avstand til andre turistmål i regionen, inkludert Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer. I Nice finner du en rekke luksuriøse hotell rundt Promenade Des Anglais, om du er backpacker eller på et budsjett finnes det en rekke billigere hoteller og hosteller. Villaene i Nice har aldri vært så populære som nå, med de mest eksklusive som har en fantastisk utsikt utover kysten til den Franske Rivieraen, mens andre har utsikt til vingårdene og bakkene rundt.
Havnen ligger i byens hjerte, og har fergeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passasjerfasiliteter inkluderer en turistinformasjon, parkering, dusj, toaletter, offentlige-telefoner og område for bleieskift.


Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en vakker bukt i Balagne region på den nordvestlige delen av Korsika og har deilige hvite sandstrender. Byen er et av områdets beste steder å besøke og bortsett fra strendene dens, er den omgitt av vakre bretter og fjell. Gatene i den gamle byen er oppkalt etter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til å være plassert omkring byens sentrale torg, Place Paoli.

For den beste utsikten over byen, kan man gå nord til Ile de la Peitra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vakttårn, som er populær blant besøkender.

Landsbyen Monticello ligger tett på Ile Rousse, og her kan man finne oliventrær, sjarmerende små gater, gamle bygninger, imponerende hus, kapell, arkeologiske utgravninger og vandrestier. Landsbyen byr også på et av de vakreste utsiktspunktene på Korsika.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.