Marseille til Bastia Ferge

Marseille Bastia fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t.

Det er 12 Uke overfarter på Marseille Bastia ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 9 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).