Marseille til Bastia Ferge

Marseille Bastia fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 1 minutt mens La Meridionale servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t.

Det er 8 Uke overfarter på Marseille Bastia ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til Korsika side.

Marseille - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 5 Ukentlige Avganger 11 t 1 minutt
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst mot Italia med en utsikt over det toskanske øyhavet, og er den nest største byen på Korsika. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy oversådd med genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant vandrere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se byens slitte bygninger, gruppert omkring fiskehavnen som ikke er ulik dem, man kan forvente å se i Venezia. Fra havnen, vil en gåtur gjennom Romieu hage ta deg til citadellet over havet, som faktisk er den opprinnelige genovesiske by.

Bastia havn knytter byen til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).