Marseille til Porto Vecchio Ferge

Marseille Porto Vecchio fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 14 Timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 14 t.

Det er 6 Uke overfarter på Marseille Porto Vecchio ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Porto Vecchio Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Porto Vecchio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Porto Vecchio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Veccio ligger på øya Korsika, omkring 65 km øst for Sartene og 25 km fra Bonifacio. Byen ble bygget på stedet av en tidligere saltsump og er årsaken til at regionen ikke ble utviklet før det 20. århundret, for sumpen var infiserte med mygg og malaria. Sumpen ble drenert i det 20. århundret, og byen kunne utvikle seg. På tross av denne relativt nylig utvikling, var det et citadell beliggende på en brett som daterer tilbake til det 16. århundret, og som i dag former en del av den nåværende byen, mens den annen delen er byens marina.

Den maleriske marinaen har mange kaféer og restauranter, og er et godt sted å slentre gjennom og nyte en avslappende sommer kveld med venner og familie.