Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Porto Vecchio havn

 • Med bil

  Porto Vecchio havn ligger i den sørlige del av Korsika og kan nås ved å ta N198 eller N196 mot Porto Vecchio. Derfra ta D758, kjør så til høyre opp på ’Rue du 9 Septembre’ indtil ’Quai Pascal Paoli’. Havnen er godt skiltet herfra.

 • Med tog

  Det er ingen tog til det sørlige Korsika.

 • Adresse

  Baie de Sta Giulia, F –20137 Porto Vecchio

 • Porto Vecchio Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Porto Vecchio før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Porto Vecchio Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Porto Vecchio Ferge servicer

Porto Vecchio Guide

Porto Vecchio Guide

Porto Vecchio ligger på en liten høy med utsikt over et vakker, dyp, blå bukt. Byen ligger 25 km nord for Bonifacio og ble av James Boswell rangert som en av de mest fremragende havner i Europa. Porto Vecchio ble grunnlagt i 1539 som en genese festning på østkysten, hvor Bastia allerede hadde en i nord. Tingene begynte spesielt å ta av takkevare korkindustrien, som fortsatt blomsterer ut i det 20. århundre. I dag er en tredjedel av Korsikas vin eksportert fra Porto Vecchio, men de fleste inntektene kommer fra turisme. I løpet av de siste tiårene hjalp en drastisk utvikling byen til å overvinne sin isolasjon og nå er Porto Vecchio blandt de best utstyrte områdene på øyen, og Korsikas tredje største byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.