Nice til Bastia Ferge

Nice Bastia fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Sardinia Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 55 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t.

Det er 14 Uke overfarter på Nice Bastia ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nice - Bastia Fergeselskaper

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 55 min
  • Få pris
 • Moby Lines
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Nice Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nice Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nice Bastia Ferge anmeldelser

 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  'Gillian' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "Korsikareise"

  Vår reise til Korsika med denne fergen var veldig bra. Vi hadde ikke bil så det var dårlig merket hvor vi skulle gå for å finne frem i havnen for å komme til skipet. Dette burde være merket bedre

  'Grethe' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelse på retur"

  Ferjen var en time forsinket fra Bastia, men dette ble ikke forsøkt tatt inn igjen på overfarten til Nice. Kunne risikert å miste videre kommunikasjon fra Nice. Salg ombord er tydeligvis viktigere enn punktlighet.

  'Olav' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Four

  Les mer Les mindre
 • "Reise til Korsika"

  En god tur begge veier på et moderne skip med fantastiske fasiliteter. Rimelig prissatt.

  'Jeffrey' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Four

  Les mer Les mindre

Nice Guide

Den franske byen Nice ligger på landets sørøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den nest største byen i Provence-Alpes-Cote-d’Azur regionen, etter Marseille. I de siste årene har byen opplevd en økonomisk, kulturelt, kunsterisk og arkitektonisk utvikling, men Nice har vært et deilig feriested i århundre for turister og er innen kjøre avstand til andre turistmål i regionen, inkludert Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Havnen ligger i byens hjerte, og har fergeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passasjer fasiliteter inkluderer en turistinformasjon, parkering, bad, toaletter, offentlige telefoner og baby skifte område.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst mot Italia med en utsikt over det toskanske øyhavet, og er den nest største byen på Korsika. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy oversådd med genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant vandrere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se byens slitte bygninger, gruppert omkring fiskehavnen som ikke er ulik dem, man kan forvente å se i Venezia. Fra havnen, vil en gåtur gjennom Romieu hage ta deg til citadellet over havet, som faktisk er den opprinnelige genovesiske by.

Bastia havn knytter byen til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).