Nice til Bastia Ferge

Nice Bastia fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Nice Bastia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nice - Bastia Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 6 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Nice Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nice Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nice Bastia Ferge anmeldelser

 • "Comfortable trip "

  We took the night ferry between Nice and Bastia. Departure and arrival was on time. Staff was friendly and helpful. Cabins were cosy and very clean. We slept very well. Some of the announcements on the speaker systems were given in French only and we struggled a bit with understanding those. Safety announcements were repeated in several languages though. We had a nice trip and would be happy to travel with Moby again.

  'Björn Erik' reiste på Nice Bastia ruten med Moby Lines

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  'Gillian' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "Korsikareise"

  Vår reise til Korsika med denne fergen var veldig bra. Vi hadde ikke bil så det var dårlig merket hvor vi skulle gå for å finne frem i havnen for å komme til skipet. Dette burde være merket bedre

  'Grethe' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelse på retur"

  Ferjen var en time forsinket fra Bastia, men dette ble ikke forsøkt tatt inn igjen på overfarten til Nice. Kunne risikert å miste videre kommunikasjon fra Nice. Salg ombord er tydeligvis viktigere enn punktlighet.

  'Olav' reiste på Nice Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Four

  Les mer Les mindre

Nice Guide

Den franske byen Nice ligger sørøst i landet ved Middelhavskysten. Det er den nest største byen i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, etter Marseille. I de siste årene har byen opplevd en økonomisk, kulturelt, kunstnerisk og arkitektonisk utvikling. Nice har vært et populært feriested i århundrer for turister, og er innen kjøre avstand til andre turistmål i regionen, inkludert Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer. I Nice finner du en rekke luksuriøse hotell rundt Promenade Des Anglais, om du er backpacker eller på et budsjett finnes det en rekke billigere hoteller og hosteller. Villaene i Nice har aldri vært så populære som nå, med de mest eksklusive som har en fantastisk utsikt utover kysten til den Franske Rivieraen, mens andre har utsikt til vingårdene og bakkene rundt.
Havnen ligger i byens hjerte, og har fergeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passasjerfasiliteter inkluderer en turistinformasjon, parkering, dusj, toaletter, offentlige-telefoner og område for bleieskift.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).