Marseille til Propriano Ferge

Marseille Propriano fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Propriano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Propriano Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Propriano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Propriano ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Propriano Guide

Den franske byen Propriano ligger i den sørvestlige delen av øya Korsika, i spissen av Valinco Golfen og nordvest av Sartene. Byens sentrum er et deilig sted med mange tradisjonelle hus, kaféer, bar og luksusbutikker. Byen er nå et av de mest populære feriestedene på Korsika på grunn av de mange strendene, herunder Plage de Lido, som ligger omkring 1 km fra byen.

Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 19. århundret, hvor det meste av byen ble bygget og havnen ble etablert. Det er fergeforbindelser fra byens havn til Marseille og seiltiden er ca. 12 timer og 30 minutter.