Marseille til Propriano Ferge

Marseille Propriano fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 Timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t 15 min.

Det er 5 Uke overfarter på Marseille Propriano ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Propriano Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Propriano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Propriano ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Propriano Guide

Den franske byen Propriano ligger i den sørvestlige delen av øya Korsika, i spissen av Valinco Golfen og nordvest av Sartene. Byens sentrum er et deilig sted med mange tradisjonelle hus, kaféer, bar og luksusbutikker. Byen er nå et av de mest populære feriestedene på Korsika på grunn av de mange strendene, herunder Plage de Lido, som ligger omkring 1 km fra byen.

Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 19. århundret, hvor det meste av byen ble bygget og havnen ble etablert. Det er fergeforbindelser fra byens havn til Marseille og seiltiden er ca. 12 timer og 30 minutter.