Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Propriano havn

  • Med bil

    Propriano er i Valinco-bukten på den franske øya Korsika. Fra Ajaccio og nord: ta N196 mot Propriano og følg skiltene til sentrum og Port de Commerce. Fra Bonifacio og sør: ta N196 mot Propriano/Ajaccio. Følg D196 mot Propriano sentrum og følg så skiltene til Port de Commerce. Fra Porto Vecchio og øst: ta N197 fra Bonifacio og D859 mot Figari og Figari flyplassen. Deretter tar du N196 mot Propriano og Ajaccio. Ta D196 mot Propriano sentrum og følg skiltene til Port de Commerce.

  • Adresse

    Gare Maritime, Quai L'Herminier, 20110 Propriano

  • Propriano Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Propriano før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Propriano Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Propriano Ferge servicer

Propriano Guide

Propriano Guide

Propriano er en kommune i Corse-du-Sud regionen på den franske øy Korsika. Byens liten havn ligger 8 km nordvest av Sarténe. Havnen er sentret rundt en fin naturhavn som var utbyttet av greske og romerske kolonister, men også et mål for aracen pirater som angrep i 1800 tallet, hvor havnen ble ødelagt. Den ble ombygget i 1900 og kan i dag skrypte av å være en blomstrende marina, som leverer til Toulon, Marseille og Sardinia. Rundt om havnen er byen, som også er vokset i sin betydning, mest under ledelsen av byens ordfører. I dag er Propriano både en kommersiell-, fiske- og seilehavn som er verdsatt av mange besøkende. Her kan man nyte å ha valget mellom strand og fjeller.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.