Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bastia havn

  • Med bil

    Bastia havn ligger på nordspissen av øya Korsika. Nord fra (Cape Course) følger du D80 og deretter skiltene til havnen. Sør fra (Ajaccio, Corte, Porto-Vecchio) følg kystveien og deretter skiltene til havnen.

  • Med tog

    Toge knytter Bastia til Ajaccio og Calvi. Togstasjonen ligger kort avstand fra havnen på ’Rond-Point Maréchal Leclerc’, men det er taxier som kan ta deg fra ett til annet. For mer informasjon om tog i Korsika, se Korsika toge nettside.

  • Bastia Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bastia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bastia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bastia Ferge servicer

Bastia Guide

Bastia Guide

Bastia er en by som ligger på Korsika. Byen er øyens viktigste havn og ligger i nærheten av Cap Corse i nordøst på øyen. Øyens viktigste økonomiske aktiviteter er fiskeri og eksport av vin. Bastia ble grunnlagt i 1378 som en befestet sted, en ”Bastia”. Byen vokste og i 1480 ble befestningens voller, som i dag er en stor turistattraksjon, ferdige. Senere under det 16. og 17. århundre, utviklet den høye byen seg etter at fasjonable genuesiske mønster med rette gater i et broderic. I det 19. århundre vokste byen betydelig som følge av økonomisk velstand og mange imponerende bygninger dukket opp i denne perioden. For eksempel Law Courts, som er en utvidelse av Place de Nicolas, og mange bolighuse langs brede boulevarder. Den gamle byen forble intakt under disse aktivitetene og har beholdt sin karakter til i dag.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.