Livorno til Bastia Ferge

Livorno Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 30 min.

Det er 21 Uke overfarter på Livorno Bastia ruten mellom Italia og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Livorno - Bastia Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris
 • Moby Lines
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Livorno Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Livorno Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Livorno Bastia Ferge anmeldelser

 • "Med hund"

  Det var ingen informasjon om hvor man kunne oppholde seg med hund. Det refereres til de stedene hunden kunne være. Men hvor var det? Det endte med at jeg måtte sitte på gulvet enten ute på sementgulvet på dekk eller inne i en gang i 5 timer. Anbefaler ikke reise med hund, dessverre.

  'Hege' reiste på Livorno Bastia ruten med Corsica Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Hvordan kommer man av?"

  Instruksjonene til å komme av skipet var litt uklare. Jeg kunne ikke finne den rette utgangen og befant meg på vogndekket med flere andre mennesker som ikke ønsket å være det. Jeg tok tilbake opp heisen, og befant meg nå blant en flokk mennesker, som skulle ned igjen. Jeg endte presis, hvor jeg var før. Jeg fant endelig et medlem av personalet og spurte ham hvordan man kommer ut. Han sa bare ”walk” også ”in that direction”. Jeg fant en liten dør, og befant meg nå et sted, hvor jeg måtte passe på bilene, som var ivrige etter å komme ut og ikke vant til å ha fotgjengere i veien. Alt i alt, tydelige instruksjoner til hvordan man kommer av fergen, ville ha vært hjelpsomme.

  'Daniel Lee' reiste på Livorno Bastia ruten med Corsica Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Ferjetur fra Livorno til Bastia"

  Vi gikk til ferja i øsende regnvær i Livorno, og var ganske bløte når vi kom fram til ferja. Litt forvirrende hvordan vi skulle komme oss om bord i ferja, men vi fant ut av det. I tillegg var det ikke særlig godt tilpasset personer som reiste med koffert, det var ganske trangt på ferjedekket (mellom bilene). For det var på den måten vi kom oss om bord i ferja, sammen med bilene

  'John Erling' reiste på Livorno Bastia ruten med Moby Lines på Moby Vincent

  Les mer Les mindre
 • "Livorno - Bastia - Livorno"

  Vi tok fergen fra Livorno til Bastia og tilbake til Livorno i oktober 2013. Dette er ikke angitt vei til fergen i Livorno. Først når man er på kontoret kan man få retninger til den korrekte fergen. I Bastia er dette svært klart. Fra Bastia er bilene pakket for tett sammen på fergen. Det var nesten umulig å komme inn i bilen da vi skulle av.

  'Anonym' reiste på Livorno Bastia ruten med Corsica Ferries på Sardinia Regina

  Les mer Les mindre

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).