Livorno til Bastia Ferge

Livorno Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 4 timer 25 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 30 min.

Det er 28 Uke overfarter på Livorno Bastia ruten mellom Italia og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Livorno - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 3 Daglige Avganger 4 t 25 min
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Livorno Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Livorno Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).