Livorno
Bastia
Ferger til Korsika
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Livorno til Bastia Ferge

Livorno Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Corsica Ferries servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 4 timer 25 minutter.

Det er 28 Uke overfarter på Livorno Bastia ruten mellom Italia og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Livorno til Bastia Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Korsika
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Livorno til Bastia?

  Fergetiden fra Livorno til Bastia er omtrent 4h 27m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Livorno og Bastia?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Livorno til Bastia. Disse er
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Livorno til Bastia?

  Bestill ferger fra Livorno til Bastia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Livorno til Bastia?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Livorno til Bastia med
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Livorno til Bastia?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Livorno til Bastia med
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Livorno til Bastia?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Corsica Ferries
 • Hva er avstanden fra Livorno til Bastia?

  Avstanden mellom Livorno til Bastia er omtrent 71 nautiske mil.

Livorno Bastia Ferge anmeldelser

 • "Livorno - Bastia - Livorno"

  Vi tok fergen fra Livorno til Bastia og tilbake til Livorno i oktober 2013. Dette er ikke angitt vei til fergen i Livorno. Først når man er på kontoret kan man få retninger til den korrekte fergen. I Bastia er dette svært klart. Fra Bastia er bilene pakket for tett sammen på fergen. Det var nesten umulig å komme inn i bilen da vi skulle av.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Les mer Les mindre
 • "Toulon-Ajaccio"

  Bekvem og grei overfart til Korsika. Heldigvis ikke særlig full ferge og god plass ombord. Reiste på dagtid, uten egen lugar. Mulighet for oppbevaring av baggasje i avlåst rom, bra.

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Les mer Les mindre
 • "Ferjetur fra Livorno til Bastia"

  Vi gikk til ferja i øsende regnvær i Livorno, og var ganske bløte når vi kom fram til ferja. Litt forvirrende hvordan vi skulle komme oss om bord i ferja, men vi fant ut av det. I tillegg var det ikke særlig godt tilpasset personer som reiste med koffert, det var ganske trangt på ferjedekket (mellom bilene). For det var på den måten vi kom oss om bord i ferja, sammen med bilene

  'Moby Vincent' travelled on Moby Vincent

  Les mer Les mindre
 • "Til lykke!"

  Takk for dere punktlighet og kompetanse. Reisen var veldig god med gode fasiliteter og personale. Jeg anbefalte dette skipet til alle vennene mine!

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Les mer Les mindre

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.


Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).


Livorno til Bastia Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 19/02/2024 og 25.02.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Corsica Ferries 13:45 17:00 3 timer 15 minutter Fri
Corsica Ferries 13:45 18:45 5 Timer Tirsdag, onsdag, Torsdag, Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.