Piombino til Bastia Ferge

Piombino Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 42 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Piombino Bastia ruten mellom Italia og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Piombino - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 42 min
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piombino Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Piombino Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino ligger i Liverno provins i Toscana. Byen ligger på grensen mellom Tyrrenhavet og det Liguriske Hav, foran øya Elba. Byens opprinnelse kan spores tilbake til da det var en etrusisk port, men deretter ble en viktig havn i middelalderen i Republikken Pisa. August er et godt tidspunkt å besøke byen, hvor ”Agosto con Gusto” er i full gang. Dette er en vin festival, det feire gastronomi og kulinariske tradisjoner i Piombino. Andre attraksjoner i byen inkluderer Museum og tecitadell og byen, hvor dens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan undersøkes nærmere. For de mer energiske besøkende, er det en rekke gå- og sykkelstier langs kysten.

Det er direkte fergeforbindelser fra Piombinos havn til øyene i det toskanske øyhavet (Elba øy ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).