Bastia
Piombino
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bastia til Piombino Ferge

Bastia Piombino fergeruten knytter Korsika med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 45 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 Timer.

Det er 4 Uke overfarter på Bastia Piombino ruten mellom Korsika og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bastia til Piombino Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Korsika til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Bastia til Piombino?

Fergetiden fra Bastia til Piombino er omtrent 2h 52m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Bastia og Piombino?

Det er 2 populære fergeoperatører for Bastia til Piombino. Disse er
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Bastia til Piombino?

Bestill ferger fra Bastia til Piombino gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Bastia til Piombino?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Bastia til Piombino med
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Kan du ta med bilen din på fergen fra Bastia til Piombino?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Bastia til Piombino med
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Bastia til Piombino?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Corsica Ferries

Hva er avstanden fra Bastia til Piombino?

Avstanden mellom Bastia til Piombino er omtrent 66 nautiske mil.

Bastia Guide

Bastia ligger på den franske øya Korsika i Haute-Corse departementet. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og den primære havna, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som fritidsbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av fritidsbåter og seilbåter.
Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert ‘The Museum of Corsica’. Det er også 'The Fortress' som har et klokketårn fra 1500-tallet. Her er det en fantastisk utsikt over den gamle havna, 'Terra Vecchia', fjella og kysten. Det er også en bygning som var et tidligere palass som nå huser museet for ‘Korsikansk etnografi’.
Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).
.


Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.