Bastia til Piombino Ferge

Bastia Piombino fergeruten knytter Korsika med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 52 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Bastia Piombino ruten mellom Korsika og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bastia - Piombino Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 52 min
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bastia Piombino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bastia Piombino ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bastia Guide

Bastia ligger på den franske øya Korsika i Haute-Corse departementet. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og den primære havna, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som fritidsbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av fritidsbåter og seilbåter.
Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert ‘The Museum of Corsica’. Det er også 'The Fortress' som har et klokketårn fra 1500-tallet. Her er det en fantastisk utsikt over den gamle havna, 'Terra Vecchia', fjella og kysten. Det er også en bygning som var et tidligere palass som nå huser museet for ‘Korsikansk etnografi’.
Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).
.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.