Bastia til Livorno Ferge

Bastia Livorno fergeruten knytter Korsika med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 11 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Moby Lines servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 30 min.

Det er 18 Uke overfarter på Bastia Livorno ruten mellom Korsika og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bastia - Livorno Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 11 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bastia Livorno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bastia Livorno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bastia Guide

Bastia ligger på den franske øya Korsika i Haute-Corse departementet. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og den primære havna, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som fritidsbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av fritidsbåter og seilbåter.
Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert ‘The Museum of Corsica’. Det er også 'The Fortress' som har et klokketårn fra 1500-tallet. Her er det en fantastisk utsikt over den gamle havna, 'Terra Vecchia', fjella og kysten. Det er også en bygning som var et tidligere palass som nå huser museet for ‘Korsikansk etnografi’.
Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).
.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.