Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Trapani havn

 • Med bil

  Trapani ligger på vestsiden av Sicilia. Fra Palermo, følg A29 eller fra Marsale SS115, kjøre inn i Trapani på ’Via Scorrimento Villa Rosina’, deretter ’Via Libica’ og følg instruksjonene for havnen. Havnen ligger på Piazza Garibaldi, i enden av Via Ammiraglio Staiti.

 • Med tog

  Trapani togstasjon ligger på Palermo linje og kan nås fra de fleste store byer. Togstasjonen ligger ca. 2 km fra havnen.

 • Adresse

  Viale Regina Elena, 104 91100 Trapani (Sicilia)

 • Trapani Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Trapani før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Trapani Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Trapani Ferge servicer

Trapani Guide

Trapani Guide

Trapani ligger på den vestlige kysten av Sicilia. I dag er byen kjent for sin fine fisk og sicilanske mat, og er en god base for turister som ønsker å utforske denne delen av øyen. Trapani ligger i et lavt nes med en buet havn, som kombinert med dens beliggenhet ved Sicilias vestlige spiss, gjorde byen til et viktigt knytepunkt for handelsmenn og reisende. I dag er byen fortsatt en base for reiser til mindre øyer som Pantelleria, til det italienske fastlandet og Tunesia. Byen er ikke godt kjent av utenlandske turister og er ikke en av øyens opplagt reisemål, men det er en god base for å utforske denne delen av Sicilia.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.