Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, tidligere kjent som Ustica Lines, er ett av de ledende italienske fergeselskapene, og knytter fastlandet med de eoliske øyer, de pelagiske øyer og egadiske øer, Sicilia, Ustica og Pantelleria.

Selskapet tilbød opprinnelig ruter mellom Napoli og forskjellige øyer i Tyrrenhavet, da det startet i 1993, men er siden boksnen til et av de største fergeselskapene i landet. Dette er takket være introduksjonen av over 30 raske hydrofoil, katamaraner og monohulls, som alle er emne til regelmessig sikkerhetskontroll, og et lag av 600 besetningsmedlemmer tilbyr en fremragende kvalitet av service til mer enn halvannen million passasjerer i året.

Med hudrofoilen deres, ’Super Animal’, som kan bære over 350 passasjerer og skryte av de nyeste teknologier, fortsetter de med å sette standardene innen den italienske fergeindustrien. Alle fartøyene i flåten har lugarer med air kondisjon, tv, flystoler og bar, slik at man er garantert en rask, behagelig og artig reise med Liberty Lines.

Bruk directferries.no for å finne Liberty Lines Fast Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Liberty Lines Fast Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Liberty Lines Fast Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Liberty Lines Fast Ferries ruter