Vibo Valentia til Salina Ferge

Vibo Valentia Salina fergeruten knytter Italia med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vibo Valentia Salina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vibo Valentia - Salina Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vibo Valentia Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.