Ginostra til Panarea Ferge

Ginostra Panarea fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 20 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 39 Uke overfarter på Ginostra Panarea ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ginostra - Panarea Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ginostra Panarea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk øy som ligger ut for den nordøstlige kysten av øya Sicilia, og er den annen minste av de eoliske øyer, som er en gruppe av vulkanske øyer. Øya er populær blant turister som nyter strendene og den deilige naturen, og for en liten øy, er den overraskende velutstyrt. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenestene og fasiliteter ligger. Det er også en liten havn for lystbåter, skip og fiskefartøyer.

Blant øyas strender er Cala Junco, på den sørlige delen, som er tilgjengelig både fra vann og land langs en sti som fører til stranden. På vei til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strendene på øya, som er tilgjengelig på land.

Det er fergeforbindelser til Napoli og Milazzo.