Siremar

Siremar har levert fergeruter mellom Sicilia i det sørlige Italia og de omkringliggende øyene Ustica og Pantelleria samt de eoliske, egadiske og pelagiske øyer siden 1976.

Fergeselskapet bruker moderne hydrofoil passasjerferger på de korte rutene innen øygruppene, og noen tar bare 10 minutter. Disse fergene tillater maksimal bagasje på 10 kg per person, og har komfortable sitteplasser med full air kondisjon.

På de lengre rutene, bruker Siremar et av deres mange cruise skip. Det største er Isola di Stromboli, som kan bære opp til 802 passasjerer. De kan også bære et stort antall kjøretøyer, fra motorsykler til bobiler, noe som gjør det enda lettere å reise rundt mellom noen av Italias mest populære øyer.

Det er tillatt å reise med dyr på Siremars ferger, men bortsett fra førerhunder, skal passasjerer stå i de tildelte reserverte områdene eller putte dyrene deres i en kennel om bord.

Se Siremar sine rutetider, priser og bestill Siremar sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Siremar med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Siremar ruter