Siremar
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Siremar

Siremar har levert fergeruter mellom Sicilia i det sørlige Italia og de omkringliggende øyene Ustica og Pantelleria samt de eoliske, egadiske og pelagiske øyer siden 1976.

Fergeselskapet bruker moderne hydrofoil passasjerferger på de korte rutene innen øygruppene, og noen tar bare 10 minutter. Disse fergene tillater maksimal bagasje på 10 kg per person, og har komfortable sitteplasser med full air kondisjon.

På de lengre rutene, bruker Siremar et av deres mange cruise skip. Det største er Isola di Stromboli, som kan bære opp til 802 passasjerer. De kan også bære et stort antall kjøretøyer, fra motorsykler til bobiler, noe som gjør det enda lettere å reise rundt mellom noen av Italias mest populære øyer.

Det er tillatt å reise med dyr på Siremars ferger, men bortsett fra førerhunder, skal passasjerer stå i de tildelte reserverte områdene eller putte dyrene deres i en kennel om bord.

Se Siremar sine rutetider, priser og bestill Siremar sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Siremar med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Alle Siremar ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.