Napoli til Salina Ferge

Napoli Salina fergeruten knytter Italia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 35 minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 35 min.

Det er 10 Uke overfarter på Napoli Salina ruten mellom Italia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Napoli - Salina Fergeselskaper

  • SNAV
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 3 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Salina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.