Linosa til Porto Empedocle Ferge

Linosa Porto Empedocle fergeruten knytter De pelagiske øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 Timer mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t.

Det er 11 Uke overfarter på Linosa Porto Empedocle ruten mellom De pelagiske øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Linosa - Porto Empedocle Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Linosa Porto Empedocle priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Linosa Porto Empedocle ruten er for en bil og 1 passasjer.

Linosa Guide

Den italienske øya Linosa er en av de Pelagiske Øyene som ligger i Middelhavet. Den lille øya er omkring 5,5 km2, og dannet av en rekke kratre, hvorav den viktigste er Monte Vulcano, som ligger 195 meter over havets overflate. Øya ligger omkring 120 km vest for Gozo på Malta, 120 km sørøst for Pantelleria, 163 km sør for Sicilia og 165 km øst for Cape Mahida i Tunisia. Det nærmeste landet til Linosa er Lampedusa, som er 43 km mot sør.

Øyas havn og by, på den sørlige delen, er preget av både afrikansk og italiensk arkitetklokke, med små flate hus som er malt i lys og pastell farger. Øya er populær blant dykkere og har forskjellige dykkesteder, hvor havbunnen raskt faller til store dyber på omkring 300 meter,

Man kan bare komme til Linosa med båt. Det er fergeforbindelser fra enten Porto Empedocle i det sørlige Sicilia eller fra Lampedusa.

Porto Empedocle Guide

Den italienske havnen og by Porto Empedocle ligger på Sicilia smug, på Sicilia. En populær attraksjon i byen er tårnet fra det 15. århundret som ble bygget av Charles V, en hellig romersk keiser, for å beskytte byen. Tårnet ble senere konvertert til et fengsel, og er nå et populært kultursenter. Det historiske bysenteret er preget av smale snodde gater og har en rekke attraksjoner, inkludert domkirken. Utenfor byen er Templenes Dal og det tilstøtende museet, en populær attraksjon.

Agrigento, byen som betjenes av havnen, er også et turistområde på grunn av sin rike arkelogiske arv, og er også et landbrukssenter for den omkringliggende regionen. Det er fergeforbindelser fra byens havn til Lampedusa og Linosa.