Milazzo til Vulcano Ferge

Milazzo Vulcano fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 15 avganger dag med seiltid fra ca. 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Milazzo Vulcano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Milazzo - Vulcano Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Daglige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Vulcano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Vulcano ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Vulcano Guide

Den lille italienske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km ut for øya Sicilia. Det er den sørligste av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Øya har en rekke vulkanske senter, herunder en av de fire aktive vulkanene i Italia. Den siste vulkanen aktivitet på øya var ved Gran Cratere på toppen av Fosse Cone. Man kan gå til krateret av en vulkan, hvor man kan se røyk komme ut av jorden! Bortsett fra vulkaner, er øya populær blant turister på grunn av sine varme kilder, som bare er en kort gåtur fra øyas havn.