Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Levanzo havn

  • Levanzo Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Levanzo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Levanzo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Levanzo Ferge servicer

Levanzo Guide

Levanzo Guide

Levanzo er den minste av de tre egeiske hovedøyene i Middelhavet ut for den vestlige kysten av Sicilia. Øya har en liten, men svært malerisk havn, hvor man kan se en liten klynge av lyse buer omkring en liten havn med krystallblått vann. Levanzo har en befolkning på bare 200, med den lille landsbyen omkring havnen som den eneste bosetningen. Levanzo pleide å ha landbruk og produserte korn, men det er ikke så mye dyrkning mer, bare noe saueavl. Øya har ikke et veinett, i stedet er det bare et par mudderspor med jeeper og muldyr som brukes til transport. Levanzo er normalt et svært behagelig og fredelig sted, hvor man lett kan tilbringe en hel dag med utforskning og avslapning. Men i juli og august måned kommer de fleste turistene og atmosfæren er helt annerledes.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.