Filicudi til Salina Ferge

Filicudi Salina fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 40 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 12 Uke overfarter på Filicudi Salina ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Filicudi - Salina Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Filicudi Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Filicudi Salina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Filicudi Guide

Filicudi er en av de åtte øyene som utgjør det Lipariske øyhav, og ligger 30-50 km nordøst for æya Sicilia. Øya har et par små landsbyer, inkludert Valdichiesa og Pecorini Mare. Øya er nok best kjent for produksjonen sin av vin, olivenolije, korn og grønnsaker. Øyas høyeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990ene ble omkring tre fjerderdeler av øya erklært et naturreservat.

Øya har mange undersjøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue Marino” (”Grotto av munkeselen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er særlig populær blant dykkere som er ivrige etter undervannsfotografering.

Det er fergeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.