Levanzo til Trapani Ferge

Levanzo Trapani fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 15 ganger daglig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 18 dag overfarter på Levanzo Trapani ruten mellom De egadiske øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Levanzo - Trapani Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Daglige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Levanzo Trapani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Levanzo Trapani ruten er for en bil og 1 passasjer.

Levanzo Guide

Den lille italienske øya Levanzo er del av den egadiske øygruppen i Middelhavet, og ligger vest for øya Sicilia. Av de tre øyene som utgjøre De Egadiske Øyer, er Levanzo den minste (favigana er den største), og har omkring 450 innbyggere, hvorav mange bor omkring øyas havn. Den vakre lille havnen har en klynge av lyse firkantede bygninger. Øya har ikke et veinett, men det er et par spor, som bare firehjulstrekkere og esler kan bruke. Hovedattraksjonen, og kanskje den eneste attraksjonen, på øya er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Det er ikke mye å lage på øya, annet enn å slappe av, svømme, solbade og nyte øyas atmosfære.

Øya er bare omkring 20 minutter med rask båt fra Trapani. Det er flere fergeforbindelser daglig med den sicilianske byen og også med den større øya Favignana.

Trapani Guide

Den italienske havnebyen Trapani ligger på den vestlige delen av Sicilia. Byen ble opprinnelig navngitt Drepanon og var et marked for forport for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Etter dette, ble det en romersk provins, men den største påvirkningen på byen var fra de tre århundrene under arabisk herredømme. Det er mange steder av interesse i byen, inkludert den middelalderske befestede fjellbyen Erice, Marsala, som er berømt for vinen sin, og det antikke greske området Selinunte. Et av de beste stedene å besøke, kanskje for en dag eller to, er de tre øyene fra Egadi øyene, som ligger like ut for kysten. To av øyene kan nås fra Trapani på bare en halv time.