Vulcano til Filicudi Ferge

Vulcano Filicudi fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 26 Uke overfarter på Vulcano Filicudi ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Filicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Filicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.

Filicudi Guide

Den italienske øya Filicudi er en av de eoliske øyer og ligger ut for Sicilias nordøstlige kyst. En stor del av den vulkanske øya er nå pekt ut som ”Naturreservatet av Filicudi øy”.

Øyas skråninger har en tendens til å være bratte og steinete med hus beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øyas skytshelgen, kan finnes.