Milazzo til Filicudi Ferge

Milazzo Filicudi fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 5 min.

Det er 26 Uke overfarter på Milazzo Filicudi ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Filicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Filicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Filicudi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Filicudi Guide

Den italienske øya Filicudi er en av de eoliske øyer og ligger ut for Sicilias nordøstlige kyst. En stor del av den vulkanske øya er nå pekt ut som ”Naturreservatet av Filicudi øy”.

Øyas skråninger har en tendens til å være bratte og steinete med hus beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øyas skytshelgen, kan finnes.