Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Palermo havn

 • Med bil

  Kjørende fra Catania, fra Viale Regione Siciliana, skal ta avkjørsel Via Giafar og følg veien langs havet til havnen. Kjørende fra Trapani, fra Viale Regione Siciliana, skal ta avkjørsel Via Belgio, ta til høyre til Via Restivo og så til venstre via Notarbartolo. Følg skiltene til havnen her.

 • Med tog

  Nærmeste togstasjon ved havnen er Palermo Centrale togstasjon. Det tar ca. 10 minutter med taxi mellom havnen og togstasjonen.

 • Med buss

  Buss nr. 139 går mellom Palermo Centrale togstasjon og havnen.

 • Adresse

  Via Francesco Crispi, 90100 Palermo, Sicilia

 • Palermo Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Palermo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Palermo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Palermo Ferge servicer

Palermo Guide

Palermo Guide

Palermo er Sicilias vakre, gamle hovedstad som blander byens intense historie med storbyens moderne, pulserende liv. Palermo og innlandet ligger i den nordlige delen av Sicilia, ut til den tyrrehenske kysten. Kysten er vakkert utvekslende med både strender og klippeutheng. Palermo ble grunnlagt av fønikene i det 8. århundre og bygget opp omkring en naturhavn. På grunn av sin fantastiske beliggenhet er byen gjennom tiden blitt erobret og gjenerobret av forskjellige folkeslag og lande, og som et resultat av de mange invasjonene har byen utviklet en unik stil med mange arkitektoniske og historiske egenskaper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.