Ustica Island til Palermo Ferge

Ustica Island Palermo fergeruten knytter Ustica med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ustica Island Palermo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ustica Island - Palermo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ustica Island Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ustica Island Palermo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ustica Island Guide

Den lille italienske øya Ustica ligger i Tyrrenhavet, omkring 50 km nord for Capo Gallo. Øyas landskap er preget av svart vulkansk stein, og plassert omkring kystene dens er mange små grotter, og øyas farvann er beskyttet i området Marina Protetta Isola di Ustica. Farvannet holdes naturligt klart av de atlantiske strømmene og er som følge herav full av koraller og fisker. Det gjør øya populær hos dykkere.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Palermos Stazione Marittima. Overfarten tar ca. 2½ timer med ferge og 1 time med raskferge.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.