Levanzo til Favignana Ferge

Levanzo Favignana fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 12 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 20 min.

Det er 16 dag overfarter på Levanzo Favignana ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Levanzo - Favignana Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 12 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Levanzo Favignana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Levanzo Favignana ruten er for en bil og 1 passasjer.

Levanzo Guide

Den lille italienske øya Levanzo er del av den egadiske øygruppen i Middelhavet, og ligger vest for øya Sicilia. Av de tre øyene som utgjøre De Egadiske Øyer, er Levanzo den minste (favigana er den største), og har omkring 450 innbyggere, hvorav mange bor omkring øyas havn. Den vakre lille havnen har en klynge av lyse firkantede bygninger. Øya har ikke et veinett, men det er et par spor, som bare firehjulstrekkere og esler kan bruke. Hovedattraksjonen, og kanskje den eneste attraksjonen, på øya er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Det er ikke mye å lage på øya, annet enn å slappe av, svømme, solbade og nyte øyas atmosfære.

Øya er bare omkring 20 minutter med rask båt fra Trapani. Det er flere fergeforbindelser daglig med den sicilianske byen og også med den større øya Favignana.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er en av De egadiske øyer og ligger ut for Sicilias vestkyst. Favignana er forbundet til de andre egadiske øyer og til Trapani, noe som gjør øya lett å nå på grunn av nærheten dens til Trapani lufthavn.

Øya er populær blant turister, men har klart å bevare mye av sin avslappet livsstil og øy sjarme. Favignan er et deilig sted å besøke og her er det en vennlig atmosfære- Byens sentrum er forbesholdt forgjengere, og torgene dens er fylt med kaféer.