Milazzo til Alicudi Ferge

Milazzo Alicudi fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 55 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 10 min.

Det er 26 Uke overfarter på Milazzo Alicudi ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Alicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 2 t 55 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Alicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Alicudi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Alicudi Guide

Den italienske øya Alicudi er en av de eoliske øyer som ligger ut for kysten ved Sicilia og det italienske fastlandet. Det er den mest avsidesliggende av øygruppen og har den minste befolkingen, med omkring 100 innbyggere. Øyas eneste form for transport er esler. På grunn av dens lille befolkning og størrelse, og fordi dens turisme infrastruktur ikke er så velutviklet som noen av naboene dens, har Alicudi klart å bevare en stor del av sin autentiske sjarme. Øyas enkelhet er en attraksjon for mange besøkender.

Øya er faktisk en vulkansk kjegle som raker ut fra havet, som nå er dekket i vegetasjon. Øya ble tidligere kalt Ericusa og navnet stammer fra lyngen (Erica) som vokser på øyas skråninger. Noen av øyas hus er godt vedlikeholdt, mens andre er forlatte, og siden Alicudis vestlige skråninger er bratter og utilgjengelige, ligger de fleste på den østlige siden av øya.

Det er fergeforbindelser mellom Alicudi og de andre eoliske øyer, Sicilia og det italienske fastlandet.