Milazzo til Salina Ferge

Milazzo Salina fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 9 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 18 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 35 min.

Det er 12 dag overfarter på Milazzo Salina ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Salina Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 9 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 18 Ukentlige Avganger 2 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Salina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.