Vulcano til Panarea Ferge

Vulcano Panarea fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 6 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 10 min.

Det er 47 Uke overfarter på Vulcano Panarea ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Panarea Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Panarea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vulcano Panarea ruten er for en bil og 1 passasjer.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk øy som ligger ut for den nordøstlige kysten av øya Sicilia, og er den annen minste av de eoliske øyer, som er en gruppe av vulkanske øyer. Øya er populær blant turister som nyter strendene og den deilige naturen, og for en liten øy, er den overraskende velutstyrt. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenestene og fasiliteter ligger. Det er også en liten havn for lystbåter, skip og fiskefartøyer.

Blant øyas strender er Cala Junco, på den sørlige delen, som er tilgjengelig både fra vann og land langs en sti som fører til stranden. På vei til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strendene på øya, som er tilgjengelig på land.

Det er fergeforbindelser til Napoli og Milazzo.