Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Lipari havn

  • Med bil

    Lipari havn ligger i Via Mariano Amendola og er lett å finne.

  • Adresse

    Via Mariano Amendola, 98055 Lipari (ME)

  • Lipari Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Lipari før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Lipari Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Lipari Ferge servicer

Lipari Guide

Lipari Guide

Lipari er den største av de syv vulkanske øyene i den eoliske øygruppe. Man kan føle harmonien allerede ved første syn av Liparis havn, med grønne åser, fiskerbåter, uteservering, en liten shopping gater og huse, som er ble eldet til verdig skjønnhet på den måten som man bare ser i Italia. Senteret ligger omkring slottet, dets fort og de to havner, Marina Corta og Marina Lunga på hver side. På hovedgaten, Corso Vittoria Emunuele, ligger de fleste butikker, barer og restauranter. Gaten leder ned til den annen havn som er større og håndtere tungere fergetrafikk. På Lipari er det en vulkansk obligasjon til å ta seg tid til å gå på oppdagelse mellom forskende obsidianstrømmer og hvite sletter av pimpstein – to materialer som har samme kjemisk oppbygning som stein, men ser forskjellige ut, grunnet en uens nedkjøing av lavaen da den størknet.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.