Porto Empedocle til Lampedusa Ferge

Porto Empedocle Lampedusa fergeruten knytter Sicilia med De pelagiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 10 min.

Det er 11 Uke overfarter på Porto Empedocle Lampedusa ruten mellom Sicilia og De pelagiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Porto Empedocle - Lampedusa Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 9 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Empedocle Lampedusa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Empedocle Lampedusa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Porto Empedocle Guide

Byen Porto Empedocle på den italienske øya Sicilia ligger på kysten av smuget Sicilia og har lenge fungert som porten til Agrigento, hovedstaden i provinsen av samme navn. Det er noen steder, som er verdt å besøke i byens historiske sentrum, som er karakterisert av smale snodde gater. Den mest populære attraksjonen i byen er nok domkirken dens. Vekk fra byen, er hovedsttraksjonene Valley of the Temples og dets museum. Byens inntekt kommer fra landbuk, friskeri, legemidler og steinsalt raffinering.

I 2003 skiftet byen offisielt navn til Porto Empedocle Vigata, etter navnet på den fiktive byen, hvor de populære romanene av Andrea Camilieri, en berømt italienske forfatter opprinnelig fra Porto Empedocle, om detektic Montalbano er plassert.

Agrigento region er populær blant turister, som et resultat av sin rike arkeologiske historie. Det er fergeforbindelser fra Lampedusa og Linosa.

Lampedusa Guide

Lampedusa er en italiensk øy som ligger i Middelhavet, omkring 177 km fra den sicilianske kysten og 113 km fra Tunisias kyst. Lampedusa er den siste italienske jorden før den afrikanske kysten. Øya er et populært reisemål for dykkere og for dem som ønsker å nyte det deilige middelhavsklimaet. Øyas terreng er utilgjengelig i nord og vest, men det er deilige sandstrender på øyas østlige og sørlige kyster.
Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Porto Empedocle.