Lipari til Vulcano Ferge

Lipari Vulcano fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 20 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 25 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 min.

Det er 24 dag overfarter på Lipari Vulcano ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lipari - Vulcano Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 20 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 25 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lipari Vulcano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lipari Vulcano ruten er for en bil og 1 passasjer.

Lipari Guide

Den italienske øya Lipari er den største av De Æoliske Øyer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ut for den nordlige kysten av Sicilia. Lipari er en forholdvis liten øy, som måler knapp 40 kvadratkilometer. Den største byen på øya heter også Lipari, og det er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acqyacalda og Canneto. Lipari by er et deilig sted å gå en tur og har elegante byhus sammen med noen mer beskjedne hus på små pene gater. Det er mange suvenir butikker på øya og et godt utvalg av kaféer og restauranter som serverer god, lokal mat og drikke. Det er spor fra øyas historie på hele øya med greske graver. Dens mest imponerende attraksjon er nok slottet dens.

Lipari er den mest praktiske basen for besøk til de Æoliske Øyer. Det er raskferger fra Sicilia, som stopper her og massevis av båter og raskferger til de andre øyene.

Vulcano Guide

Den lille italienske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km ut for øya Sicilia. Det er den sørligste av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Øya har en rekke vulkanske senter, herunder en av de fire aktive vulkanene i Italia. Den siste vulkanen aktivitet på øya var ved Gran Cratere på toppen av Fosse Cone. Man kan gå til krateret av en vulkan, hvor man kan se røyk komme ut av jorden! Bortsett fra vulkaner, er øya populær blant turister på grunn av sine varme kilder, som bare er en kort gåtur fra øyas havn.