Rinella til Milazzo Ferge

Rinella Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 9 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 50 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 13 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 5 min.

Det er 11 dag overfarter på Rinella Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rinella - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 9 Daglige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 13 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rinella Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rinella Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Rinella Guide

Den lille landsbyen Rinella ligger på øya Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulle navn. Øya er del av de Lipariske øyer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kjent for hulene sine og svarte strender, er hjem til øyas annen havn.

Øya er inndelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mot nord og Leni mot sør. Rinella ligger ned mot havet fra Leni. Andre byer på øya er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.